مدیریت پخت و پذیرایی
تدوین فرایندهای کاری ومدیریت نیروی انسانی متخصص از دیگر خدماتی است که این گروه توانسته رزومهای قوی در این زمینه داشته باشد و مدیریت پخت و پذیرایی در کارخانههایی بیرون از گروه خود را دست بگیرد.
غذای خوب نتیجه تجربه و انتخابهای درست است
ویژگیهای خدمات پخت و پذیرایی
- رعایت تمامی الزامات بهداشتی و نظارت متمرکز بر کل فرایند چرخه تولید از مرحله خرید مواد اولیه تا توزیع و سرو غذا
- ارائه منوهایی با رویکرد افزایش سلامت و کاهش کالری (قلب سالم)
- حفظ ارزش غذایی و یکنواختی پخت در تمام مراحل تولید و توزیع
- مزیت رقابتی در تولید متنوع غذا و سرعت پذیرایی
- رعایت الزامات بهداشتی درفرایند پخت و توزیع
- استفاده از فناوریهای نوین در فرایند بستهبندی انواع محصولات
- مدیریت و کاهش هزینههای عملیاتی، نیروی انسانی و انرژی نسبت به مراکز پخت سنتی
- استقرار سیستم مدیریت امکانات (ERP) در زنجیره صنعت غذا
انواع واحدهای تولیدی
واحد آماده سازی
واحد آمادهسازی شامل دو بخش پروتئین و صیفیجات است که در هر دو بخش با استفاده از دستگاههای بهروز صنعتی محصول آماده به طبخ تحویل قسمت پخت میشود.
واحد پخت برنج
واحد پخت برنج در این بخش انواع پلوها و چلوها، با استفاده از دستگاه پخت یکنواخت با صرف انرژی کمتر نسبت به پخت سنتی طبخ میشود.
واحد پخت خورشت
واحد پخت خورشت انواع خورشتها و خوراکها توسط دیگهای صنعتی و کانوکشنها طبخ میشود.
واحد دسر و نوشیدنی
تهیه انواع دسر، نوشیدنی، پیشغذای گرم و سرد، سالادها و سوپها در واحد آشپزخانه سرد، با کیفیت بالاتری تولید میشود.
واحد کبابها و گریل
واحد کبابها و گریل با استفاده از دستگاههای صنعتی، کبابها با کیفیت یکنواخت با سرعت بالا طبخ میشود.
واحد بیکری و قنادی
این واحد، در تلاش است تا در جهت تکمیل زنجیره غذایی سلامتمحور، اقدام به تولید انواع نانهای سنتی، فانتزی و حجیم و شیرینیهای رژیمی نقش خود را به خوبی ایفا کند.
تکمیل فرآیندهای تولید غذا در کنار تیمی حرفهای
فرایندهای مدیریت آشپزخانه
شامل آموزش نیروی انسانی و کنترل عملکرد و ارزیابی نیروی انسانی است. با توجه به اینکه تولید غذا فرایندی است که به صورت مستقیم بعد از مصرف بازخورد دارد اشتباهاتی که در تهیه و تولید و سرو غذا گاها رخ میدهد، جای جبران ندارد لذا در کلیه مراحل، با استفاده از چک لیستهای استاندارد و ارائه دفترچههای فرایند تولید غذا، این امر کنترل میشود. مهمترین نکته: داشتن دفترچه فرایند است.
ارائه آئیننامههای استاندارد بهداشتی
ارائه دفترچه آنالیز تولیدات یا محصولات
ارائه دفترچه فرایند پخت
ارائه دفترچه توزیع غذا (بستهبندی یا سرو و پذیرایی)
آموزش کاهش هزینهها و بهرهوری از مواد غذایی (cost control)
آموزش کار تیمی (تاب آوری، جانشینپروری و توسعهفردی)
مدیریت پخت و پذیرایی مجموعه خود را به ما بسپارید
شرکت فراپخت آمادگی ارائه خدمات پخت و پذیرایی در تمام سطح کشور را برای موسسات، سازمانها، کارخانجات و گروههای مختلف را دارا می باشد . جهت کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در تماس باشید.