فراتوسعه
یکی از شرکتهای زیر مجموعه گروه فراپخت شرکت مشاوره و مهندسی فراتوسعه، در چهار بخش مطالعات پایه، نظارت و اجرا، مشاوره و تامین تجهیزات و نهایتا راهاندازی فعالیت دارد. که در ادامه به معرفی کامل این شرکت و فرآیندهای آن می پردازیم.

طراحی و اجرا با در نظر گرفتن تمام اجزا و عناصر
درباره فراتوسعه
با احداث، راهاندازی و بهرهبرداری از واحد صنعتی توس، شرکت فراتوسعه تاسیس شد. از توانمندیهای این شرکت میتوان به بهرهگیری از نمونه اجرایی و تفکر مجموعه صنعتی مکانیزه اشاره کرد. با رشد و تعالی تجربیات و دانش آشپزی نوین و صنعتی با گامی فراتر، امروز توانستهایم در طرحهای واحدهای صنعتی مکانیزه از فرایندهای تولید صنعتی، تعریف و طراحی سازمانی یک واحد صنعتی پخت، دستیابی به دانش مهندسی مبتنی بر دستورالعمل یکسانسازی پخت و افزایش کیفیت بهداشتی در کنار حفظ ارزشهای غذایی و حذف عوامل مضر قدم برداشته و بتوانیم در طراحی، ساخت، راهاندازی و آموزش و بهرهبرداری نیز پیشرو باشیم.
فرآیند خدمات فراتوسعه
1- مطالعات پایه و طراحی
تأمین
- شناسایی و انتخاب تأمین کنندگان
- خرید و حمل تجهیزات
- نصب و راه اندازی تجهیزات
- پشتیبانی و خدمات پس از فروش تجهیزات
مشاوره
- گرید بندی و انتخاب تجهیزات
- شناسایی و انتخاب تأمین کنندگان
- مشاوره در انعقاد قرارداد خرید


2- تأمین تجهیزات
راه اندازی
- استقرار فرآیندهای طراحی شده
- استقرار سیستم مدیریت امکاناتERP
- برگزاری دورههای تخصصی آشپزی در سطوح مختلف
- ایجاد آزمایشگاه و تجهیز آن
بهره برداری
- مدیریت آماده سازی، طبخ و توزیع غذا
- استقرار و آموزش سیستم پایش، ممیزی و رفع ایرادات
- استقرار و آموزش سیستم تضمین و کنترل کیفیت
3- نظارت و اجرا
ساخت و اجرا
- تأمین مصالح و تجهیزات ساختمانی و تأسیساتی
- ساخت ابنیه بر اساس اصول طراحی و ضوابط بهداشتی
- تأمین و نصب تأسیسات مکانیکال و الکتریکال
نظارت
- GMP & GHP
- CODEX39
- HACCP & PRPs


4- راه اندازی و بهره برداری
راه اندازی
- استقرار فرآیندهای طراحی شده
- استقرار سیستم مدیریت امکاناتERP
- برگزاری دوره های تخصصی آشپزی در سطوح مختلف
- ایجاد آزمایشگاه و تجهیز آن
بهره برداری
- مدیریت آماده سازی، طبخ و توزیع غذا
- استقرار و آموزش سیستم پایش، ممیزی و رفع ایرادات
- استقرار و آموزش سیستم تضمین و کنترل کیفیت
مشتریان و پروژههای اجرایی

پروژه مطالعاتی اجرایی ساخت مرکز طبخ االفندیه مکه
- پرسیون: 200000 پرس در روز
- کارفرما: سازمان حج و زیارت
- مساحت: 8000متر مربع

پروژه مطالعاتی اجرایی ساخت آشپزخانه ابوتراب کربلا
- پرسیون: 15000پرس در روز
- کارفرما: سازمان حج و زیارت
- مساحت: 5500متر مربع

پروژه مطالعاتی اجرایی ساخت مرکز زائرشهر
- پرسیون: 5000پرس در روز
- کارفرما: سازمان آستان قدس رضوی
- مساحت: 1200متر مربع

پروژه مطالعاتی اجرایی ساخت مرکز مکانیزه زائرسرا
- پرسیون: 5000 پرس در روز
- کارفرما: سازمان آستان قدس رضوی
- مساحت: 1850 متر مربع

پروژه مطالعاتی اجرایی ساخت مرکز مکانیزه
- پرسیون: 17000 پرس در روز
- کارفرما: شرکت مس سرچشمه
- مساحت: 4000 متر مربع
- گرید تجهیزات: گریدA(برندهای اروپایی و ترک)

پروژه مطالعاتی اجرایی ساخت مرکز مکانیزه
- پرسیون: 10000 پرس در روز
- کارفرما: شرکت مس شهر بابک
- مساحت: 3500 متر مربع
- گرید تجهیزات: گریدA(برندهای اروپایی و ترک)

پروژه مطالعاتی ساخت مرکز مکانیزه طبخ فولاد مبارکه اصفهان
- پرسیون: 20000 پرس در روز
- کارفرما اصلی: شرکت فولاد مبارکه اصفهان
- مساحت: 200000 متر مربع

پروژه مطالعاتی اجرایی ساخت مرکز مکانیزه طبخ فولاد خوزستان
- پرسیون: 20000 پرس در روز
- کارفرما اصلی: شرکت فولاد خوزستان
- مساحت: 15000 متر مربع

پروژه مطالعاتی اجرایی ساخت مرکز مکانیزه طبخ فولاد هرمزگان
- پرسیون: 6000 پرس در روز
- کارفرما: شرکت فوالد هرمزگان جنوب
- مساحت: 3000 متر مربع
- گرید تجهیزات: گریدA(برندهای اروپایی و ترک)

پروژه تجهیز مرکز رفاهی
- پرسیون: 2000 پرس در روز
- کارفرما: شرکت برق منطقه ای استان خراسان رضوی
- مساحت: 2000 متر مربع
مشاوره بگیرید
ارتباط مستقیم با فراتوسعه
اگر قصد راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی یا نیمه صنعتی را دارید و اطلاعات کافی یا مناسب را ندارید با کارشناسان ما در فراتوسعه تماس بگیرید.
- 051-37054025
- مشهد، بلوار جانباز، برج مروارید گوهرشاد، طبقه ۸، واحد ۱
- Info@farapokht.com