مجری بزرگ‌ترین پروژه‌های غذای گرم کشور
🏠 خانه » وبلاگ فراپخت » مقالات » «فراپخت»، بزرگترین تامین‌کننده غذای ادارات و سازمان‌ها در کشور

«فراپخت»، بزرگترین تامین‌کننده غذای ادارات و سازمان‌ها در کشور

1 دقیقه زمان مطالعه

«فراپخت»، بزرگترین تامین‌کننده غذای ادارات و سازمان‌ها در کشور

تامین غذای مناسب برای کارکنان سازمان‌ها و ادراه‌ها باعث ایجاد محیط کاری کارآمد می‌شود و ارائه یک وعده غذایی باکیفیت می‌تواند به افزایش انگیزه کارکنان و تعاملات درون سازمانی آن‌ها کمک کند. غذای باکیفیت نه تنها از نظر جسمی بلکه به لحاظ روحی نیز بر روی افراد بسیار تاثیرگذار خواهد بود و شاید بتوان گفت که غذا با خلق و خوی کارکنان سازمان رابطه‌ای مستقیم دارد و سلامت آن‌ها به کیفیت غذایی ارائه شده وابسته است.

برای تهیه یک برنامه غذایی سالم و متنوع پارامتر های زیادی باید رعایت شود که مهمترین آن توجه به نیاز‌های کارکنان است، چرا که زائقه و میزان مواد غذایی مورد نیاز کارکنان در شرکت ها و سازمان های مختلف کاملا متفاوت بوده و لازم است قبل از هر چیزی به آن توجه شود.

جوجه کباب فراپخت

نکات مهم در تعریف برنامه غذایی که مدیران منابع انسانی باید به آن توجه کنند:

تعریف برنامه غذایی مستقیم با سلامت کارکنان تاثیر دارد از این رو میزان رضایت شغلی، و بهره‌وری کارکنان را تغییر می دهد در نتیجه مدیران منابع انسانی باید به نکته کلیدی توجه کنند تا این برنامه اهداف سازمانی را برآورده کند:

  •       سلامت و ایمنی غذایی
  •       توجه به نیازهای فرهنگی و مذهبی
  •       هزینه و بودجه
  •       توجه به نظرات کارکنان
  •       استفاده از منابع محلی و پایداری
  •       آموزش و ترویج تغذیه سالم
  •       انعطاف‌پذیری در زمان و مکان ارائه غذا
  •       مانیتورینگ و ارزیابی مستمر

چگونه بهترین تامین‌کننده غذای سازمانی را پیدا کنیم؟

انتخاب مجموعه‌ای که بتواند غذایی با کیفیت ارائه دهد اهمیت بالایی پیدا می‌کند که مواردی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌شود در انتخاب یک مجموعه برای تامین غذای سازمانی مهم است:

  •       کیفیت غذای طبخ شده
  •       تنوع منوی طراحی شده
  •       قیمت مناسب

این موارد باید مورد توجه افرادی باشد که قرار است به تامین غذای پرسنل بپردازند؛ در مرحله ابتدای افراد تصمیم‌گیرنده باید مجموعه‌ای را برای تامین انتخاب کنند که در تامین مواد اولیه استانداردهای لازم را به کار می‌گیرد و می‌توان نسبت به طبخ یک غذای باکیفیت در این مجموعه اطمینان داشت.

در دومین مرحله طراحی منوی متنوع این اطمینان را به تصمیم‌گیرندگان می‌دهد که در وعده‌های غذایی پرسنل تنوع وجود دارد و موادی چون پروتئین، کربوهیدرات، چربی و حتی لبنیات به میزان کافی در وعده‌ها سرو می‌شود.

آخرین و مهم‌ترین ویژگی قیمت مناسب وعده‌های پیشنهادی است و باید مجموعه‌ای انتخاب شود که در کنار کیفیت و حجم متناسب بتواند قیمت مناسبی نیز ارائه کند، چرا که حجم سفارش غذای شرکتی برای سازمان‌ها بسیار بالا است.

 

مهم‌ترین ویژگی‌های یک غذای باکیفیت

امروزه اکثر سازمان‌ها برای رعایت حقوق کارکنان خود، ارائه وعده‌های غذایی را در برنامه دارند که این وعده‌ها باید ویژگی‌های زیر را دارا باشند:

  •       تازه بودن مواد اولیه مورد استفاده در طبخ
  •       کیفیت پخت
  •       استاندارد بودن فرایند تولید
  •       منوی متنوع برای سازمان‌ها با پوشش تمام سلایق و رژیم‌های غذایی کارکنان

برای اطمینان از دارا بودن این ویژگی‌ها در بخش غذای پرسنل سازمان‌ها، کترینگ‌ها و آشپزخانه‌های صنعتی، مجموعه‌هایی مناسب برای تامین غذا هستند؛ چرا که در این مجموعه‌ها تمامی فرایندها از جمله تهیه مواد اولیه، پخت غذا، توزیع و … با روش‌هایی استاندارد و با نظارت‌های سخت‌گیرانه انجام می‌گیرد که همین موارد به مدیران منابع انسانی سازمان‌ها، شرکت‌ها و صنایع بزرگ این اطمینان را می‌دهد که غذایی باکیفیت در اختیار پرسنل خود قرار می‌گیرد.

 

بهترین شرکت‌های ارائه‌‎دهنده خدمات غذای سازمانی

بهترین شرکت‌های تهران

«فارسی» در تهران یکی از مجموعه‌های شناخته شده در بین سازمان‌ها برای تهیه غذای شرکتی است. این مجموعه فعالیت خود را در سال 1342 با هدف طبخ و عرضه غذا در اختیار زائران خانه خدا آغاز  کرد.

مجموعه «مامان پز» یکی دیگر از هلدینگ‌های فعال در زمینه تهیه و توزیع غذای سازمانی است. این مجموعه فعالیت خود را از سال 1393 با تعداد زیادی از بانوان با تجربه در زمینه آشپزی آغاز کرد.

بهترین تامین کننده غذای سازمانی در  مشهد

شرکت «فراپخت» در مشهد با بیش از 50 سال تجربه، پیشگام در تولید و توزیع غذای سازمانی و صنعتی است. این گروه تخصصی طیف کاملی از خدمات مشاوره، طراحی و تجهیز آشپزخانه‌های سنعتی تا مدیریت زنجیره تامین مواد اولیه، تولید و توزیع غذا، پذیرایی و تشریفات را به صورت یکپارچه ارائه می‌دهد.

شرکت فراپخت

 

لیست غذاهای سالم برای پرسنل سازمان

  • چلوکباب کوبیده
  • خورشت قورمه‌سبزی
  • خورشت قیمه
  • زرشک‌پلو با مرغ
  • باقالی‌پلو با گوشت یا مرغ
  • عدس‌پلو
  • خورشت فسنجان
  • سبزی‌پلو با ماهی
  • خورشت بادمجان
  • ماکارونی
  • آبگوشت
  • کوفته

فراپخت بزرگترین تامین کننده غذای گرم در کشور چه کمکی به شما می کند؟

در فراپخت با حضور متخصصین خدمات متنوعی دردسترس قرار دارد که به تامین غذای باکیفیت برای سازمان‌ها کمک می‌کند؛ از طرفی در فراپخت امکان مدیریت هزینه‌ها با تنوع در منو و حج غذا امکان‌پذیر است.

مهم‌ترین دستاوردهای فراپخت به عنوان تامین‌کننده غذای سازمانی در مشهد

  1. تامین غذا (پخت در آشپزخانه های تمام اتوماتیک فراپخت)
  2. طراحی آشپزخانه تمام اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک
  3. مدیریت پخت و پذیرایی مجموعه (پخت و تامین غذا در مجموعه)
  4. تامین مواد اولیه مورد نیاز
  5. تامین نیروی انسانی آموزش دیده آشپزخانه‌ها
  6. تجهیز و بهینه‌سازی آشپزخانه‌های صنعتی
  7. مشاوره در تهیه منوی غذایی سالم و مناسب
نویسندگان فراپخت
ما در بخش نویسندگان فراپخت سعی در فرآهم آوردن محتوا های مناسب و همسو با نیازمندی های شما مخاطبین گرامی را داریم.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همکاری سازمانی با گروه فراپخت

جهت همکاری با گروه فراپخت فرم زیر را تکمیل نمایید