مجری بزرگ‌ترین پروژه‌های غذای گرم کشور

ویرایش محتوا

فراپخت بزرگترین تامین کننده غذای سازمانی کشور

غذای سازمانی فراپخت

مهمترین عومل در تامین غذای سازمانی:

در تهیه غذای سازمان برخی نکات بسیار اهمیت دارد که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کیفیت غدای آماده شده
  • تنوع غذایی بالا
  • پذیرایی مناسب
  • سلامت و کیفیت مواد اولیه
  • نحوه طبخ غذا
  • مهارت سرآشپز و تیم آشپزی
  • قیمت تمام شده
  • نحوه بسته بندی
  • زمانبندی در تحویل غذا

نکات مهم در تعریف برنامه غذایی که مدیران منابع انسانی باید به آن توجه کنند:

تعریف برنامه غذایی مستقیم با سلامت کارکان تاثیر دارد از این رو میزان رضایت شغلی، و بهره‌وری کارکنان را تغییر می دهد در نتیجه مدیران منابع انسانی باید به نکته کلیدی توجه کنند تا این برنامه اهداف سازمانی را برآورده کند:

  • تنوع و تعادل در منوی غذایی
  • سلامت و ایمنی غذایی
  • توجه به نیازهای فرهنگی و مذهبی
  • هزینه و بودجه
  • توجه به نظرات کارکنان
  • استفاده از منابع محلی و پایداری
  • آموزش و ترویج تغذیه سالم
  • انعطاف‌پذیری در زمان و مکان ارائه غذا
  • مانیتورینگ و ارزیابی مستمر

راهنمای انتخاب بهترین تامین‌کننده غذای سازمانی

انتخاب تامین کننده غذا شاید از خود غذا اهمیت بیشتری داشته باشد، با انتخاب یک تامین کننده مناسب می‌توانید در هزینه ها کاهش چشم گیری داشته باشید، از طرفی میزان رضایت کارکنان را اندازه گیری کنید و با توجه به آن نوع برنامه غذایی را به راحتی تغییر دهید اما مهمترین عوامل در انتخاب تامین کننده مناسب:

  1. کیفیت غذای تامین کننده
  2. تجربه و اعتبار تامین‌کننده
  3. قیمت و بودجه
  4. پشتیبانی از رژیم‌های خاص غذایی
  5. بهداشت و ایمنی غذایی
  6. انعطاف‌پذیری و خدمات سفارشی
  7. زمان‌بندی و دقت در تحویل
  8. استفاده از منابع محلی و پایدار

چگونه یک برنامه غذایی سالم و متنوع برای سازمان خود تهیه کنیم؟

برای تهیه یک برنامه غذایی سالم و متنوع پارامتر های زیادی را باید رعایت کنید که مهمترین آن توجه به نیاز های کارکنان است زاعقه و میزان مواد غذایی مورد نیاز کارکنان در شرکت ها و سازمان های مختلف کاملا متفاوت است و لازم است قبل از هر چیزی به آن توجه کنبد، سپس لازم است اهداف برنامه غذایی را مشخص و تعیین کنید منظور از اهداف اهدافی که مد نظر سازمان است مثلا افزایش سلامت کارکنان میزان زمان صرف شده برای نهار کارکنان یا… برای تعیین وانتخاب بهترین برنامه غذایی میتوانید با متخصصین تامین غذا نیز همکاری هایی داشته باشید و از آنان مشاوره بگیرید در مشاورین ما در فراپخت برای این مورد میتوانند به شما کمک کنند.

تامین غذای سالم چه تاثیری بر روحیه و کارایی کارکنان دارد؟

غذای سالم نه تنها از نظر جسمی بر وضعیت کارکنان تاثیر گذار است بلکه از نظر روحی نیز بسیار تاثیر گذار بوده و تاثیرات فرا.انی دارد. که مهمترین عامل میتوان به افزایش سطح تمرکز و انرژی کارکنان اشاره کرد، غذای سالم رابطه مستقیم با خلق و خوی کارکنان سازمان دارد میتواند تاثیر زیادی بر میزان  کاهش بیماری و سلامت کارکنان داشته باشه

لیست غذای سالم برای ناهار سازمان

  • چلوکباب کوبیده
  • خورشت قورمه‌سبزی
  • خورشت قیمه
  • زرشک‌پلو با مرغ
  • باقالی‌پلو با گوشت یا مرغ
  • عدس‌پلو
  • خورشت فسنجان
  • سبزی‌پلو با ماهی
  • خورشت بادمجان
  • ماکارونی

۱۴ مورد از بهترین صبحانه های ایرانی برای سازمان ها:

  • نیمرو
  • املت
  • حلیم
  • عدسی
  • کره و مربا
  • نان و پنیر و سبزی
  • نان و پنیر و گردو
  • چای و نان سنگک
  • خامه و عسل
  • خاگینه
  • خوراک لوبیا
  • شیره و ارده
  • آش شله‌قلمکار
  • شیر برنج

فراپخت بزرگتری تاین کننده غذای گرم در کشور چه کمکی به شما می کند؟

در فراپخت به همت جوانان ایرانی خدمات متنوعی دردسترس قرار دارد که کمک به کیفیت غذای تامین شده توسط سازمان برای کارکنان می‌کند و از طرفی با پایین آمدن هزینه ها امکان مدیریت در تنوع وحجم غذا تامین شده را برای سازمان ها امکان پذیر می‌کند. اما مهمترین دستاورد های فراپخت برای سازمان شما:

  1.  تامین غذای سازمان شما (پخت در آشپزخانه های تمام اتوماتیک فراپخت)
  2. طراحی آشپزخانه تمام اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک مجموعه شما
  3. مدیریت پخت و پذیرایی مجموعه (پخت و تامین غذا در مجموعه شما)
  4. تامین مواد اولیه مورد نیاز
  5. تامین نیروی انسانی آموزش دیده آشپزخانه ها
  6. تجهیز و بهینه سازی آشپزخانه های صنعتی
  7. مشاوره در تهیه منوی غذایی سالم و مناسب

همکاری سازمانی با گروه فراپخت

جهت همکاری با گروه فراپخت فرم زیر را تکمیل نمایید