مجری بزرگ‌ترین پروژه‌های غذای گرم کشور

مدیر غذا و نوشابه

 

وظایف و مسئولیت‌ها:

      برنامه‌ریزی، سازماندهی و مدیریت کلیه عملیات بخش غذا و نوشیدنی

      نظارت بر کیفیت غذا، نوشیدنی و خدمات با رعایت استانداردهای بهداشتی

      طراحی منوها و معرفی پیشنهادهای ویژه با در نظر گرفتن سلیقه مشتریان

      رسیدگی به شکایات مهمانان و تضمین بالاترین سطح رضایت

      همکاری با سایر بخش‌ها برای اجرای رویدادها و بهبود تجربه مهمانان

 

شرایط احراز:

–   تابعیت ایرانی

–   سلامت جسمانی و روانی

–   عدم سوء پیشینه کیفری

–   مهارت های ارتباطی مناسب

–   انعطاف پذیری و مسئولیت پذیری

–   آشنایی با زبان عربی

 

تجربه:

–   حداقل 5سال سابقه کار مرتبط الزامی است.

–   سابقه کار در محیط‌های با تیراژ بالا مزیت محسوب می‌شود.

 

دانش:

–   حداقل دیپلم (مدارک دانشگاهی مرتبط و دوره‌های معتبر مزیت محسوب می‌شود)

 

سایر ویژگی‌های شخصیتی و توانمندی‌ها:

–   مسئولیت‌پذیر، منظم و متعهد به زمان‌بندی

–   خلاق و ایده‌پرداز در طراحی منو و چیدمان غذا

–   توانایی کار تیمی و ارتباط مؤثر با همکاران

–   توانایی کار در ساعات اوج تولید بدون افت کیفی

 

(متقاضیان با شرایط احراز جامع‌تر در اولویت هستند)

همکاری سازمانی با گروه فراپخت

جهت همکاری با گروه فراپخت فرم زیر را تکمیل نمایید

مدیر غذا و نوشابه

[farapokht_job_fields]

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.