وظایف و مسئولیتها:
– استقبال گرم از مهمانان و راهنمایی آنها
– دریافت سفارشات و ثبت دقیق آنها در سیستم
– سرویسدهی سریع و حرفهای غذا و نوشیدنی با رعایت اصول پذیرایی
– نظافت و آراستگی میزها، سالن پذیرایی و تجهیزات مرتبط
– رسیدگی به نیازهای مهمانان و ایجاد تجربهای خوشایند برای آنها
– همکاری با سایر اعضای تیم برای حفظ کیفیت خدمات و رضایت مهمانان
شرایط احراز:
– تابعیت ایرانی
– سلامت جسمانی و روانی
– عدم سوء پیشینه کیفری
– مهارت های ارتباطی مناسب
– انعطاف پذیری و مسئولیت پذیری
– آشنایی با زبان عربی
تجربه:
– حداقل 5سال سابقه کار مرتبط الزامی است.
– سابقه کار در محیطهای با تیراژ بالا مزیت محسوب میشود.
دانش:
– حداقل دیپلم (مدارک دانشگاهی مرتبط و دورههای معتبر مزیت محسوب میشود)
سایر ویژگیهای شخصیتی و توانمندیها:
– مسئولیتپذیر، منظم و متعهد به زمانبندی
– توانایی کار تیمی و ارتباط مؤثر با همکاران
– توانایی کار در ساعات اوج تولید بدون افت کیفی
(متقاضیان با شرایط احراز جامعتر در اولویت هستند)