مجری بزرگ‌ترین پروژه‌های غذای گرم کشور

سرآشپز

 

وظایف و مسئولیت‌ها:

–   پخت حرفه‌ای غذاهای ایرانی با رعایت استانداردهای کیفی و بهداشتی

–   تهیه انواع سالاد، پیش‌غذا و دسر با خلاقیت و سلیقه

–   مدیریت زمان پخت و توزیع برای ارسال به موقع و گرم غذا برای مهمانان

–   کنترل مواد اولیه و کاهش ضایعات با نظارت دقیق بر انبار

–   همکاری با تیم تولید برای بهبود فرآیندها و افزایش بهره‌وری

 

شرایط احراز:

–   تابعیت ایرانی

–   سلامت جسمانی و روانی

–   عدم سوء پیشینه کیفری

–   مهارت های ارتباطی مناسب

–   انعطاف پذیری و مسئولیت پذیری

–   آشنایی با زبان عربی

 

تجربه:

–   حداقل 5سال سابقه کار در آشپزخانه‌های صنعتی، هتل‌ها یا رستوران‌ها الزامی است.

–   سابقه کار در محیط‌های با تیراژ بالا مزیت محسوب می‌شود.

 

دانش:

–   حداقل دیپلم (مدارک دانشگاهی مرتبط و دوره‌های معتبر مزیت محسوب می‌شود)

 

سایر ویژگی‌های شخصیتی و توانمندی‌ها:

–   مسئولیت‌پذیر، منظم و متعهد به زمان‌بندی

–   خلاق و ایده‌پرداز در طراحی منو و چیدمان غذا

–   توانایی کار تیمی و ارتباط مؤثر با همکاران

–   توانایی کار در ساعات اوج تولید بدون افت کیفی

 

(متقاضیان با شرایط احراز جامع‌تر در اولویت هستند)

همکاری سازمانی با گروه فراپخت

جهت همکاری با گروه فراپخت فرم زیر را تکمیل نمایید

سرآشپز

[farapokht_job_fields]

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.