مجری بزرگ‌ترین پروژه‌های غذای گرم کشور
ویرایش محتوا
شرکت فراپخت

آشپز

 

وظایف و مسئولیت‌ها:

      پخت حرفه‌ای غذاهای ایرانی با رعایت استانداردهای کیفی و بهداشتی

      تهیه انواع سالاد، پیش‌غذا و دسر با خلاقیت و سلیقه

      مدیریت زمان پخت و توزیع برای ارسال به موقع و گرم غذا به مهمانان

     کنترل مواد اولیه و کاهش ضایعات با نظارت دقیق بر انبار

      همکاری با تیم تولید برای بهبود فرآیندها و افزایش بهره‌وری

 

شرایط احراز: 

  تابعیت ایرانی

  سلامت جسمانی و روانی

  عدم سوء پیشینه کیفری

  مهارت های ارتباطی مناسب

  انعطاف پذیری و مسئولیت پذیری

  آشنایی با زبان عربی

 

تجربه:

  حداقل 5سال سابقه کار در آشپزخانه‌های صنعتی، هتل‌ها یا رستوران‌ها الزامی است.

  سابقه کار در محیط‌های با تیراژ بالا مزیت محسوب می‌شود.

 

دانش:

  حداقل دیپلم (مدارک دانشگاهی مرتبط و دوره‌های معتبر مزیت محسوب می‌شود)

 

سایر ویژگی‌های شخصیتی و توانمندی‌ها:

  مسئولیت‌پذیر، منظم و متعهد به زمان‌بندی

  خلاق و ایده‌پرداز در طراحی منو و چیدمان غذا

  توانایی کار تیمی و ارتباط مؤثر با همکاران

  توانایی کار در ساعات اوج تولید بدون افت کیفی

  

(متقاضیان با شرایط احراز جامع‌تر در اولویت هستند)

سایر جایگاه ها

کارشناس هلپ دسک پشتیبانی سیستم‌ها و شبکه

همکاری سازمانی با گروه فراپخت

جهت همکاری با گروه فراپخت فرم زیر را تکمیل نمایید

آشپز

[farapokht_job_fields]

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.